Warning: Use of undefined constant ‘init’ - assumed '‘init’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alanguageservices.com/public_html/wp-content/themes/anderssenlanguageservices - child/functions.php on line 12

Warning: Use of undefined constant ‘myoverride’ - assumed '‘myoverride’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alanguageservices.com/public_html/wp-content/themes/anderssenlanguageservices - child/functions.php on line 12
Tekstforfatting – Anderssen Language Services

Tekstforfatting

Har du det riktige visuelle uttrykket, men mangler det som skal til å få det ned på papiret? Har du brukt en fantastisk webdesigner, men har ikke budsjett til å ansette en profesjonell journalist eller tekstforfatter?

Da kan jeg være løsningen.

Dersom du har behov for skrivehjelp, skriver jeg innenfor mange sjangre. Noen av disse er nyhetsbrev, innholdsmarkedsføring (content marketing), annonser, brosjyremateriell, spilleregler, spillregler, produktkataloger, blogger, intervjuer, pressemeldinger og undervisningsmateriell.

Hva er egentlig tekstforfatting?

En tekstforfatter er rett og slett en forfatter av kortere tekster. Når man jobber som teksforfatter er det mye å ta hensyn til. Man skriver for andre, og det er ikke nok å skrive en god tekst i sin egen, personlige «tone of voice». Det er mye man må ta hensyn til, f.eks. publikum, plattform og budskap. Hva slags formål har teksten? Skal den føre til salg eller skal den være informativ? Kanskje begge deler?

Midt i et hav av informasjon er det viktig å skrive godt nok, og ikke minst hensiktsmessig nok, til å bli lagt merke til. Med støy fra alle kanter er det mange faktorer som kriger om leserens oppmerksomhet. Treffer du målgruppen med rett tekst, er teksten det viktigste og mest effektive virkemiddelet du har.

Jeg hjelper deg veldig gjerne. Ta kontakt med meg for å diskutere dine tekstbehov.