Gjennomgang av tekst

Stirret deg blind og har behov for gjennomgang av tekst?Stirre seg blind

Vi kjenner oss vel alle igjen her. Dette er helt normalt, og det er heldigvis enkelt å få hjelp. Gjennomgang av tekst innebærer det samme som korrekturlesing og redigering. Du har en tekst på kildespråket som du skulle ønske at noen kunne dobbeltsjekke for deg.

Man stirrer seg gjerne blind på sin egen tekst, og selv den beste tekstforfatter er subjektiv. Det er enkelt å overse enkle feil og/eller ikke formidle budskapet på en mest mulig klar og målrettet måte. Her kan et par eksterne øyne gjøre underverker. En rask og kostnadseffektiv gjennomgang av tekst kan medføre store besparelser både i tid og penger for enhver bedrift. Jeg kan hjelpe deg med å treffe riktig målgruppe med tekster av høy kvalitet.

Gjennomgang av tekst, korrekturlesing og redigering er en stor del av en oversetters hverdag. Årsaken til dette er at vi alle er menneskelige, og det er helt umulig å produsere feilfritt materiale uten forbedringspotensiale. Det kan være småjusteringer du også selv ville ha lagt merke til dersom teksten hadde blitt skrevet av noen andre. Du kan lese mer om korrekturlesing og redigering her.

Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud.