Tjenester

Jeg tilbyr en rekke ulike tjenester, og har listet noen av disse nedenfor. Jeg er fleksibel og kan fikse det meste, så hvis du har behov for tjenester du ikke finner nedenfor; ta kontakt med meg og så ser vi hva vi kan få til!

TJENESTER SOM TILBYS

Oversettelser

Jeg er spesialist på oversettelser, og min viktigste oppgave er å finne de beste løsningene for mine kunder og deres oversettelsesbehov. Jeg tilbyr førsteklasses oversettelser av de fleste typer tekster  til norsk eller engelsk.

LES MER          KONTAKT MEG FOR TILBUD PÅ OVERSETTELSE

Lokalisering

Vil du forsikre deg om at teksten din er tilpasset det norske markedet og målgruppen din? Kulturell tilpasning av tekst er noe jeg har jobbet med i mange år, og noe som er ekstremt viktig for å kunne appellere til målgruppen din.

LES MER          KONTAKT MEG FOR TILBUD PÅ LOKALISERING

Korrekturlesing

Vil du forsikre deg om at teksten din er 100 % korrekt? Jeg går gjerne gjennom teksten din en gang til!

LES MER          KONTAKT MEG FOR TILBUD PÅ KORREKTURLESING

Oversettelse/gjennomgang av nettsider

Ønsker du å utvide markedet ditt? Ønsker du en større markedsandel i Norge? Vil du forsikre deg om at nettsiden din er tilpasset det norske markedet?

LES MER

 

KONTAKT MEG FOR TILBUD PÅ OVERSETTELSE AV NETTSIDE

Redigering

Vil du forsikre deg om at teksten din er 100 % korrekt? Jeg går gjennom teksten din, og ser på ordvalg, syntaks, ortografi, tegnsetting og grammatiske nyanser. Endringer gjøres der dette behøves.

LES MER          KONTAKT MEG FOR TILBUD PÅ REDIGERING

Tekstforfatting

Har du det riktige visuelle uttrykket, men mangler det som skal til å få det ned på papiret? Jeg skriver alt fra nettsideinnhold til rent markedsføringsmateriale.

LES MER          KONTAKT MEG FOR TILBUD PÅ TEKSTFORFATTING