Warning: Use of undefined constant ‘init’ - assumed '‘init’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alanguageservices.com/public_html/wp-content/themes/anderssenlanguageservices - child/functions.php on line 12

Warning: Use of undefined constant ‘myoverride’ - assumed '‘myoverride’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alanguageservices.com/public_html/wp-content/themes/anderssenlanguageservices - child/functions.php on line 12
Standardpriser – Anderssen Language Services

Standardpriser

Her finner du en oversikt over mine standardpriser. Prisene er veldig konkurransedyktige i forhold til markedsprisene, men fokuset vil alltid være på å levere tjenester av høy kvalitet til en riktig pris.

  • Standardoppdrag
  • Alle språkkombinasjoner
  • Oversettelser: Kr 1,50 per ord
  • Korrekturlesing: Kr 0,70 per ord
  • Pris per time: 560,-
  • Minstepris per prosjekt/oppdrag: 560,-
  • Gjelder for oppdrag på opptil 14 999,- per måned
  • Leveranse innen 5 arbeidsdager
  • Hasteoppdrag: 10 % påslag

Standardpriser

Dette er standardprisen for arbeid som bestilles, og gjelder da for enkeltoppdrag eller jevnlige oppdrag av mindre størrelse. Denne prisen gjelder for alle språkkombinasjoner, og for leveranser på opptil 14 999,- i løpet av en kalendermåned. Intet oppdrag er for lite, men minsteprisen per oppdrag/prosjekt er 560,-. Det vil si at et prosjekt som f.eks. innebærer å oversette en tekst på 350 ord vil bli fakturert med 560,- istedenfor 525,- (350 ord x kr 1,50). For 374 ord vil du dog bli fakturert så å si det samme, 561,-, siden dette antallet ord medfører at du kommer over minsteprisen på 560,-.

Hasteoppdrag

Alle priser gjelder for leveranse innen 5 arbeidsdager. Raskere leveranse anses som hasteoppdrag, og medfører et påslag på 10 % på prisen. Ta kontakt med meg for å høre hvor raskt jeg kan levere. Små oppdrag kan i spesielle tilfeller faktisk leveres innen en time eller to.

Tjenester som tilbys og språkkombinasjoner

Oversettelser: Kr 1,50 per ord

Jeg tilbyr oversettelser for følgende språkkombinasjoner (per ord):

Engelsk – norsk
Svensk – norsk
Dansk – norsk
Norsk – engelsk
Svensk – engelsk
Dansk – engelsk

Korrekturlesing, redigering og gjennomgang: Kr 0,70 per ord

Jeg tilbyr korrekturlesing,redigering og gjennomgang av tekster på norsk og engelsk (per ord).

Tekstforfatting: Kr 560 per time

Jeg tilbyr tekstforfatting på norsk og engelsk (per time).
Hvor lang tid det tar å skrive et visst antall ord avhenger veldig av materialet, og eventuelt forarbeid og undersøkelser som må gjøres i forbindelse med teksten(e).

Merverdiavgift på tjenester levert i Norge

Vær oppmerksom på at en merverdiavgift (mva.) på 25 % vil bli lagt til tjenester levert i Norge. Dette ble tidligere kalt moms. Årsaken til at dette blir lagt til, er at det er pålagt i henhold til norsk lov. Tjenester levert til utlandet er fritatt for merverdiavgift. Alle prisene oppgitt på denne siden er ekskludert eventuell mva.