Warning: Use of undefined constant ‘init’ - assumed '‘init’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alanguageservices.com/public_html/wp-content/themes/anderssenlanguageservices - child/functions.php on line 12

Warning: Use of undefined constant ‘myoverride’ - assumed '‘myoverride’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alanguageservices.com/public_html/wp-content/themes/anderssenlanguageservices - child/functions.php on line 12
Gull-VIP – Anderssen Language Services

Gull-VIP

Her finner du en oversikt over prisene for mine aller viktigste kunder, mine såkalte gull-VIP. Dersom du blir en gull-VIP i løpet av en kalendermåned, så vil prisene og betingelsene i denne kategorien automatisk være gjeldende for deg. Disse prisene inkluderer en vanvittig rabatt på hele 15 %, og denne gir jeg fordi jeg ønsker å vise at jeg setter pris på kunder som benytter seg av mine tjenester på jevnlig basis. Disse prisene er selvsagt ekstremt konkurransedyktige i forhold til markedsprisene, men fokuset vil alltid være på å levere tjenester av aller ypperste kvalitet.

  • Gulloppdrag
  • Alle språkkombinasjoner
  • Oversettelser: Kr 1,28 per ord
  • Korrekturlesing: Kr 0,60 per ord
  • Pris per time: Kr 476
  • Minstepris per prosjekt/oppdrag: 476,-
  • Gjelder for oppdrag fra 70 000,- per måned
  • Leveranse innen 5 arbeidsdager
  • Hasteoppdrag: 10 % påslag

Gull-VIP

Dette er prislisten for gull-VIP, og er gjeldende for leveranser for over 69 999,- i løpet av en kalendermåned. Denne prisen gjelder for alle språkkombinasjoner. Intet oppdrag er for lite, men minsteprisen per oppdrag/prosjekt er 476,-. Det vil si at et prosjekt som f.eks. innebærer å oversette en tekst på 350 ord vil bli fakturert med 476,- istedenfor kr 448 (350 ord x kr 1,28). For 372 ord vil du dog kun bli fakturert kr 476,16, siden dette antallet ord medfører at du kommer over minsteprisen på 476,-.

Hasteoppdrag

Alle priser gjelder for leveranse innen 5 arbeidsdager. Raskere leveranse anses som hasteoppdrag, og medfører et påslag på 10 % på prisen. Ta kontakt med meg for å høre hvor raskt jeg kan levere. Små oppdrag kan i spesielle tilfeller faktisk leveres innen en time eller to.

Tjenester som tilbys og språkkombinasjoner

Oversettelser: Kr 1,28 per ord

Jeg tilbyr oversettelser for følgende språkkombinasjoner (per ord):

Engelsk – norsk
Svensk – norsk
Dansk – norsk
Nynorsk – bokmål
Norsk – engelsk
Svensk – engelsk
Dansk – engelsk

Korrekturlesing, redigering og gjennomgang: Kr 0,60 per ord

Jeg tilbyr korrekturlesing,redigering og gjennomgang av tekster på norsk og engelsk (per ord).

Tekstforfatting: Kr 476 per time

Jeg tilbyr tekstforfatting på norsk og engelsk (per time).
Hvor lang tid det tar å skrive et visst antall ord avhenger veldig av materialet, og eventuelt forarbeid og undersøkelser som må gjøres i forbindelse med teksten(e).

Merverdiavgift på tjenester levert i Norge

Vær oppmerksom på at en merverdiavgift (mva.) på 25 % vil bli lagt til tjenester levert i Norge. Dette ble tidligere kalt moms. Årsaken til at dette blir lagt til, er at det er pålagt i henhold til norsk lov. Tjenester levert til utlandet er fritatt for merverdiavgift. Alle prisene oppgitt på denne siden er ekskludert eventuell mva.