Bronse-VIP

Her finner du en oversikt over priser for kundene jeg liker å kalle bronse-VIP. Dersom du blir en bronse-VIP i løpet av en kalendermåned, så vil prisene og betingelsene i denne kategorien automatisk være gjeldende for deg. Disse prisene inkluderer en rabatt på 5 %, og denne gir jeg fordi jeg ønsker å vise at jeg setter pris på kunder som benytter seg av mine tjenester på jevnlig basis. Disse prisene er ekstremt konkurransedyktige i forhold til markedsprisene, men fokuset vil alltid være på å levere tjenester av høy kvalitet.

  • Bronseoppdrag
  • Alle språkkombinasjoner
  • Oversettelser: Kr 1,43 per ord
  • Korrekturlesing: Kr 0,67 per ord
  • Pris per time: Kr 532
  • Minstepris per prosjekt/oppdrag: 532,-
  • Gjelder for oppdrag på mellom 15 000,- og 29 999,- per måned
  • Leveranse innen 5 arbeidsdager
  • Hasteoppdrag: 10 % påslag

Bronse-VIP

Dette er prislisten for bronse-VIP, og er gjeldende for leveranser på mellom 15 000,- og 29 999,- i løpet av en kalendermåned. Denne prisen gjelder for alle språkkombinasjoner. Intet oppdrag er for lite, men minsteprisen per oppdrag/prosjekt er 532,-. Det vil si at et prosjekt som f.eks. innebærer å oversette en tekst på 350 ord vil bli fakturert med 532,- istedenfor kr 500,50 (350 ord x kr 1,43). For 373 ord vil du dog kun bli fakturert kr 533,39, siden dette antallet ord medfører at du kommer over minsteprisen på 532,-.

Hasteoppdrag

Alle priser gjelder for leveranse innen 5 arbeidsdager. Raskere leveranse anses som hasteoppdrag, og medfører et påslag på 10 % på prisen. Ta kontakt med meg for å høre hvor raskt jeg kan levere. Små oppdrag kan i spesielle tilfeller faktisk leveres innen en time eller to.

Tjenester som tilbys og språkkombinasjoner

Oversettelser: Kr 1,43 per ord

Jeg tilbyr oversettelser for følgende språkkombinasjoner (per ord):

Engelsk – norsk
Svensk – norsk
Dansk – norsk
Nynorsk – bokmål
Norsk – engelsk
Svensk – engelsk
Dansk – engelsk

Korrekturlesing, redigering og gjennomgang: Kr 0,67 per ord

Jeg tilbyr korrekturlesing,redigering og gjennomgang av tekster på norsk og engelsk (per ord).

Tekstforfatting: Kr 532 per time

Jeg tilbyr tekstforfatting på norsk og engelsk (per time).
Hvor lang tid det tar å skrive et visst antall ord avhenger veldig av materialet, og eventuelt forarbeid og undersøkelser som må gjøres i forbindelse med teksten(e).

Merverdiavgift på tjenester levert i Norge

Vær oppmerksom på at en merverdiavgift (mva.) på 25 % vil bli lagt til tjenester levert i Norge. Dette ble tidligere kalt moms. Årsaken til at dette blir lagt til, er at det er pålagt i henhold til norsk lov. Tjenester levert til utlandet er fritatt for merverdiavgift. Alle prisene oppgitt på denne siden er ekskludert eventuell mva.